1st period after ERPC

Discussion in 'TTC After A Loss' started by mrsM78, Jan 23, 2011.

  1. mrsM78

    mrsM78 Mummy to a little boy

    Joined:
    Oct 17, 2010
    Messages:
    496
    Likes Received:
    0
    Hello, my periods have never been regular but the last few months before the long awaited BFP were at least there.
    I had ERPC 5 weeks and 2 days ago and I was told my first period should arrive within 4-6 weeks. Well... this may sound daft but I don't know if it has or not....
    I started spotting about a week ago but not every day. It kept coming and going. Then one day when in the loo I noticed quite a bit of blood so thought great here it is finally.... but nothing followed except some more spotting on a random day.
    Until 2 days ago I bled quite a bit for a few hours so that I actually had to change the pad but then the next day again nothing..... nor today...
    What's going on? Was this my period?
    I'm supposed to be taking Clomid on CD2-6 but as I am not bleeding properly I didn't dare to. I'm also constantly wearing pads in case anything happens but they've been clean.
    Anyone experienced that? :growlmad:
     
  2. Lucia

    Lucia Love my little man!

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    591
    Likes Received:
    0
    After a loss, your body can really get messed up. My cycles are totally different now compared to before I had my first loss. It sounds like what you experienced could be AF. Did your doc check your levels after the ERPC?
     
  3. mrsM78

    mrsM78 Mummy to a little boy

    Joined:
    Oct 17, 2010
    Messages:
    496
    Likes Received:
    0
    No, I just got sent home from hospital after the op.
    Well I guess I'll just see what happens.
     
  4. mrsM78

    mrsM78 Mummy to a little boy

    Joined:
    Oct 17, 2010
    Messages:
    496
    Likes Received:
    0
    Hmm... so since the bleeding I've had nothing else now, with the exception of one drop of blood a day after. So maybe that really was my period - approximately 6 h?ours long. Blimey!!
    For a few days now I've had some pains around ovaries, thought maybe I'm OV'ing but it wouldn't go on for days so I'm thinking not. And temperature has stayed down as well.
    I do remember that when I first (and only time) used clomid I could actually feel the eggs growing.
    Or maybe I'm still due AF...... aggghhh... I just don't know! I'm constantly knickerchecking and always have a pad in my handbag. So annoying. I just want to know what's going on...well and then I want to Ov.... and then I want to get pregnant... :haha:
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice