POAS this morning.....

Discussion in 'Trying To Conceive' started by shinona, Oct 21, 2008.

  1. shinona

    shinona Well-Known Member

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    2,155
    Likes Received:
    0
    .......and the frickin' thing didn't work!! No control line at all. It was a clear blue one. Has anyone else had this? Is it common? I'm not sure what I did wrong but it was 6.15am and I was barely awake!! I think I'll wait until the weekend when hubby is around to time me properly (he's on late shifts this week so sleeping when I get up).
     
  2. babytots

    babytots Well-Known Member

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    6,086
    Likes Received:
    0
    oh sorry to hear that yes it can happen sometimes some tests are faulty i would ring the company up and let the know and they might send you another one free of charge.

    hope when you test again its a nice bfp! x
     
  3. minnie

    minnie Well-Known Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Same thing happened to me, i think i didn't pee on it for long enough sorry for (tmi) as when i did another one it worked..hope next one works for ya..x
     
  4. Chris77

    Chris77 Mommy to PJ and Gavin

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    46,052
    Likes Received:
    0
    Oh how frustrating! I hope you get another one soon and it's your :bfp:
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice