lillypie help

Discussion in 'Technical Support' started by FLUMPY1984, Jan 27, 2011.

  1. FLUMPY1984

    FLUMPY1984 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    1,624
    Likes Received:
    0
    Sorry to be dumb but i keep pasting lillypie in my signature and it comes up as below??

    What am i doing wrong??

    TIA x
     
  2. Susie28

    Susie28 Mummy to two Princesses<3

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    3,096
    Likes Received:
    0
    i think you are using the wrong code.
     
  3. FLUMPY1984

    FLUMPY1984 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    1,624
    Likes Received:
    0
    i followed instructions and picked one and used the HTML for forums it says and its no good. x
     
  4. Susie28

    Susie28 Mummy to two Princesses<3

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    3,096
    Likes Received:
    0
    choose the 'Pseudo HTML....' etc etc... x
     
  5. FLUMPY1984

    FLUMPY1984 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    1,624
    Likes Received:
    0
    yay i did it. Thank you very much for all your help hun xx
     
  6. Susie28

    Susie28 Mummy to two Princesses<3

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    3,096
    Likes Received:
    0
    Worked??? yay! You're welcome x
     
  7. thamaraisk

    thamaraisk Well-Known Member

    Joined:
    Jan 27, 2011
    Messages:
    230
    Likes Received:
    0
    i chose the Pseudo html and still it aint working!!

    What did i do wrong this time!!
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice